NYHETER FRÅN CURLINGLIGAN

 

Curlingligan växer 

Januari 2018 kommer en ny serie starta i Curlingligan.

Divisionen lägger sig längs ner i serietabellen, och är tänk för nybörjare men även etablerade med möjlighet att klättra till dom högre divisionerna.

Platserna fylls löpande. Så anmäl ert lag idag för att säkra er plats.

För prisuppgifter och övriga frågor, vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., alt 018-46 80 70.

 

____________________________________________________________________________________________________________________

 

Nu startar Curlingligan säsongen 2016-2017 inom kort.
Liksom föregående år lägger vi in spelprogram och resultat på tabeller.nu. Dit hittar du enkelt genom att klicka på respektive länk. Se nedan.

 

ELITSERIEN
Först ut är elitserien dit nedanstående lag har kvalificerat sig. Serien består i år av 6 lag som möts i en dubbelserie. Hemmamatch och bortamatch alltså. Inget slutspel. Lag sex flyttas ner till Superettan. Lag fem spelar kvalmatch mot tvåan i superettan.

Fresenius Kabi
Nojiri
Lateral Design
Eugen Innovation
Vassunda
GE Curlers

SUPERETTAN

Superettan består i år av 9 lag där alla möter varandra i en enkelserie. Segrande lag går upp i elitserien. Tvåan spelar kvalmatch mot femman i elitserien. Lagen 7,8 och 9 flyttas ner till division 1. Lagen 5 och 6 spelar kvalmatch mot tvåorna i division 1 A och B.

Folkesson
UU AB Holding
GE Team Inca
Nordea
JM Lag 1
Bjerking Lag 1
Curlingfarsorna
KnowIT Dataunit
IGP on Ice

DIVISION 1 A resp B
Består av 6 lag där alla möter varandra i en dubbelserie. Segrande lag går upp i Superettan. Tvåorna spelar kvalmatch mot femman och sexan i Superettan där segrande lag spelar i Superettan nästa år.

DIVISION 1 A

Övernäs vård och bildning
GE Rockers
ÅC Företagen
Donald Davies & Partners
XMF
Bröderna Knux

DIVISION 1 B

Ice-Kol
Geosigma
The Crew
Bjerking Lag 2
GE Flintstones
Svag Is

DIVISION 2

Vi har fått förfrågningar från några såväl nya som “nygamla” lag och räknar därför med att starta ytterligare en division. Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer. Division 2 startar först i januari nästa år.

SPELSCHEMA

Generellt gäller att Curlingligan spelar på tisdagar och torsdagar. Matcherna spelas i sex omgångar.
Första matchpass är 18.30 och andra matchpasset startar 20.30.
Vid behov kan matcher flyttas. I så fall skall lagen sins emellan komma överens om alternativ speldag och anmäla detta till kansliet (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) som då bokar tiden.
Spelschemat för respektive serie skickas ut separat. Du finner det också inom kort här på vår hemsida.

TRÄNINGAR
Några av er nappade på vårt erbjudande om att anmälan/betalning innan utgång av juni månad skulle belönas med ett kostnadsfritt träningspass. Andra lag har köpt extra träningspass. Kontakta oss för att boka in dessa så snart som möjligt. Påminner också om vår grupp på Facebook. Den kan du använda om du söker någon att spela träningsmatch mot.

Följ gärna ligan på Facebook (Curlingligan i Uppsala). Det är en sluten grupp men det är bara att fråga för att bli medlem.

 

 

 

 

 

 

 

Curlingligan

Senaste nytt från curling-
ligan.

 

Boka On-line

Snabb och enkel bokning.

 

Se prislista här.